HAUTAUSPALVELUTUOTTEET

VAINAJAN KULJETUS

Vainajan kuljetuksen yhteydessä huolehdimme vainajan pukemisesta ja arkkuun laittamisesta. Kuljetukset hoidamme joka puolelta Suomea.

ARKUT JA UURNAT

Vainaja haudataan tai tuhkataan arkussa. Mikäli vainaja tuhkataan, tarvitaan arkun lisäksi uurna. Arkut ja uurnat on valmistettu puusta tai ne ovat verhoiltuja. Arkuista saatavilla myös erikoiskokoja.

Kaikki valikoimissamme olevat arkut ovat kotimaisia.

www.m-arkku.fi

www.sht-tukku.fi

HAUTAUSKUKAT

Siunaustilaisuudessa käytettäviä kukkia ovat arkunkoriste, uurnakoriste, omaisten kukat, kukat muistotilaisuuteen sekä siunauspaikan kukkakoristeet.

Kuvagalleria hautauskukista.

Kukkien verkkokauppa: www.jarvenpaankukkatalo.fi

PALVELUPAKETTI

Palvelukokonaisuus alkaen 795 € sisältää verhoillun arkun sekä tuhkauurnan, vainajan arkkuunlaiton ja vaatteet, yhden kuljetuksen Järvenpään alueella sekä järjestely- ja toimistopalkkion.

PALVELUKOKONAISUUDEN HINTA 795 € sis. alv

PITOPALVELU

Kauttamme onnistuu cateringin varaus muistotilaisuutta varten tarvittaessa.

www.catyas.fi

HAUTAKIVET

Meiltä veloitukseton ja henkilökohtainen uusien hautakivien suunnittelupalvelu yhteistyössä Kaavin Kiven kanssa.  Myös vanhojen hautakivien kaiverrukset, laatat, entisöinnit tms. yhteistyössä kiviliikkeiden kanssa.

www.kaavinkivi.fi

MUUT

Kauttamme järjestyy myös lehti-ilmoitukset, siunaustilaisuuden painetut ohjelmat, valokuvaus, hautakynttilät, adressit, saattoajon järjestely, valkoinen kaulaliina siunaustilaisuuteen, musiikkia siunaus- ja muistotilaisuuksiin, perunkirjoitus (3 kuukauden sisällä kuolemasta).

OTATHAN YHTEYTTÄ

Lasse Nieminen
hautaustoimiston hoitaja

Palvelemme arkisin klo 9:00-16:00 muina aikoina sopimuksen mukaan. Suoritamme tarvittaessa myös kotikäyntejä teille sopivana ajankohtana. Voit ottaa meihin yhteyttä myös yhteydenottolomakkeella. Saatuamme viestin otamme teihin yhteyttä ensitilassa.

Järnefeltinkatu 11, Järvenpää

09 291 6069

040 548 0078

hautauspalvelu@jarvenpaankukkatalo.fi

YHTEYDENOTTO

Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Viesti